a
Blog - 3 săptămâni în urmă

Nou! Shop online cu livrare la domiciliu

Produsele Aurora sunt distribuite în peste 5 județe ale României, pot fi găsite în magazinele proprii, iar acum, pot fi comandate chiar și online. Serviciul de livrare este valabil pentru Focșani, Constanța și București, iar gama de produse disponibilă cuprinde atât carne proaspătă de porc și vită pentru preparate savuroase cu gătire lentă sau rapidă, cât și semi-preparate, mezeluri și alte specialități relizate după rețete vechi, respectând gustul autentic cu strictețe.

 

Comanda minimă este de 200 de lei, iar livrarea este gratuită. Rămâne doar să vă organizați mesele în familie sau împreună cu cei dragi și să vă bucurați de cărnuri proaspete și semi-preparate alese, cu livrare direct acasă la tine.

Articole recente

Refresh identitate vizuală

Blog - 3 săptămâni în urmă

Aurora s-a născut din pasiunea unei familii pentru gusturile românești autentice, pentru bunătățile vremurilor de odinioară când se respectau rețetele păstrate de generații. Pasiunea s-a î...

Citește mai mult...

Nou! Shop online cu livrare la domiciliu

Blog - 3 săptămâni în urmă

Produsele Aurora sunt distribuite în peste 5 județe ale României, pot fi găsite în magazinele proprii, iar acum, pot fi comandate chiar și online. Serviciul de livrare este valabil pentru Focșani, Constanța și București, iar gama de p...

Citește mai mult...

De la afacere de familie la brand național cu 100% capital românesc

Blog - 3 săptămâni în urmă

În 1995, ceea ce era doar o tradiție de familie s-a transformat într-o mică afacere care a crescut de la an la an, prin permanenta dezvoltare și extindere organică.

Citește mai mult...

Tags