Ești client Aegon de minimum 1 an?
Pregătește-ți bagajele!
Pentru că ești important pentru noi, îți oferim șansa să câștigi un city break într-unul dintre orașele europene în care Aegon are sediu.
Dacă ești clientul nostru de cel puțin un an și ai primele de asigurare plătite la zi, intri automat în extragerea care îți poate aduce un voucher de vacanță în valoare de 1000 de euro. Destinația o alegi tu!
Află mai multeCine participă la extragere?
  • Clienții care au un contract cu Aegon România, valabil, pentru care s-a aniversat cel puțin 1 an de la data semnării – la data extragerii.

  • Clienții care nu au restanțe la plata primelor.
Cum aflu dacă am câștigat? Reprezentanții Aegon te vor contacta, atât prin telefon, cât și prin e-mail. Dacă nu ai câștigat la extragerea din 30 martie 2017, mai ai încă 3 șanse. Următoarele extrageri vor fi pe: 28 iunie 2017, 25 septembrie 2017 și 11 decembrie 2017.

 

Pentru detalii suplimentare, consultă Regulamentul Campaniei

 
Corina Lupașcu — Câștigătoarea unei excursii la Madrid

“A fost o mare surpriză pentru mine să aflu că am câștigat ceva... mai ales că am fost anunțată la o săptămână după ziua mea și l-am considerat un cadou suplimentar.
Excursia am ales-o la Madrid, pe timp de iarnă la noi, căci acolo erau 14-15 grade. Organizarea a fost perfectă, pe scurt, a fost superfrumos, iar perioada dinainte de Crăciun a fost bine gândită... recomandăm și altora.”