a
Aurora: prospețime și gust delicios la orice masă

AURORA s-a născut din pasiunea unei familii pentru gusturile românești autentice, pentru bunătățile vremurilor de odinioară când se respectau rețetele păstrate de generații. Pasiunea s-a împletit cu experiența acumulată și atenția pentru tot ce-i bun și gustos, cât mai aproape de natural. Afumate tradițional și condimentate exact cât trebuie, produsele Aurora sunt căutate tocmai pentru bucuria de a gusta și a savura preparate tradiționale românești, pentru a experimenta viața din plin, cu arome cinstite și plăceri culinare autentice. Dincolo de poveste, e o întreagă echipă devotată respectării cu strictețe a principiului ”creăm produse pe care le-am dori și pe masa noastră!”, o echipă concentrată să ofere românilor preparate iubite, servite cu încredere și savurate cu plăcere. Produsele Aurora „după reţete vechi” sunt obţinute după o tehnologie specifică, fără injectare, afumate în celule clasice cu lemn de esenţă tare de cireș și fag, păstrând specificul şi tradiţia românească.

1995
Anul fondării
AURORA produce o gamă variată de preparate din carne cu o experiență de peste 26 de ani.
260
Angajați
Dispunem de angajati atent selectionați, specializați şi supuşi permanent controalelor medicale.
19
Magazine
Produsele Aurora pot fi găsite în peste 10 orașe.
Valori
Utilizarea materiilor prime și auxiliare de calitate superioară

Animalele vii, porcine și ovine, provin 100% de pe teritoriul României și sunt sacrificate în abatorul provin de pe teritoriul României. Carcasa de porcine obținută în abatorul propriu este prelucrată în sistem țărănesc –prin pârlire și constituie materia primă din care realizăm produsele din carne AURORA “după rețete vechi”. Subprodusele de abator: organe de porc, cap de porc, intestine de porc, sunt folosite în etapa de fabricație pentru obținerea produselor de sezon: Tobă țărănească, Leber, Caltaboș, Drob, Pate ficat, Cârnați proaspeți și afumați. Tranșarea proprie realizeaza piesele de calitate superioară prin detașarea și fasonarea portiunilor anatomice: ceafa, cotlet, costiță,pulpă porc, mușchiuleț de porc și oaie necesare pentru obținerea specialităților și pregătesc carnea de lucru aleasă pentru obținerea cârnaților și a salamurilor. Condimentele folosite sunt naturale: cimbru, usturoi, piper, boia ardei, ardei iute.

Tehnologie
Meșteșugul rețetelor vechi și avantajele noilor tehnologii

Rețetele moștenite în familie și testate de generații sunt urmate cu atenție, folosind o tehnologie modernă care păstrează gustul bun și adăugă savorile pe care le dorim cu toții în preparate. Tehnologia de obținere a produselor Aurora este cea clasică din anii 1965-1980. Maturarea specialităților în baiț din condimente naturale se realizeaza prin imersie, fără injectare. Fabricarea produselor de sezon sunt realizate manual, cu minimă procesare, de o echipă cu îndelungă experiență. Fierberea produselor se realizează clasic în bazine cu apă la foc de lemne, iar pentru etapa de umplere la produsele de sezon se folosesc membrane naturale obținute în abatorul propriu. Afumarea produselor se realizează prin hituire în celule construite din cărămidă cu tiraj natural, iar lemnul folosit la afumare este de esență tare. Se folosește lemn de cireș pentru definitivarea gustului și a aspectului.

Produse de calitate
Folosim dintotdeauna cea mai bună carne, selctată cu grijă de la furnizori de încredere locală și certificați pentru că doar așa suntem siguri de ceea ce punem în produsele noastre și, în cele din urmă, de calitatea care ajunge în farfuria dumneavostră.
Igienă și siguranță alimentară
Respectăm cu strictețe etapele, modul de lucru, normele de igienă și siguranță alimentară, pentru a le oferi clienților noștri produse alimentare sigure.
Gamă variată
Aurora și Bunuț includ o gamă vastă de produse, de la semi-preparate, salamuri și produse de sezon, până la carne proaspătă și intestine.
Livrăm la domiciliu
Serviciu de lirvrare la domiciliu este disponibil pentru Focșani, Constanța și București.

Produse aurora la tine acasă

Serviciul de livrare este disponibil pentru Focșani, Constanța și București