a
Aurora: prospețime și gust delicios la orice masă

AURORA este o unitate cu profil de abatorizare porcine, ovine și producție de carne și preparate din carne. În sectorul de abatorizare se sacrifică porcine și ovine de origine 100% românească. Carcasa de porc este prelucrată în sistem țărănesc, prin pârlire. Apoi, în secția de tranșare, carcasa este porționată în piese anatomice destinate comercializării și producției de preparate „după reţete vechi”. AURORA produce o gamă variată de preparate din carne într-un mediu controlat cu stricteţe din punct de vedere sanitar-veterinar, respectând totodată condiţiile impuse de legislaţia naţională şi europeană. Produsele Aurora sunt fabricate într-un sistem de management integrat de calitate-siguranţă a alimentului. Pregătite cu grijă, respectând vechile reţete din gospodăriile româneşti, produsele Aurora - preparate din carne aromate şi gustoase, satisfac exigenţele celor mai pretenţioşi consumatori. Produsele din carne de porc sunt preparate de o echipă cu îndelungată experienţă în prelucrarea cărnii, într-un circuit separat. Produsele Aurora „după reţete vechi” sunt obţinute după o tehnologie specifică, fără injectare, afumate în celule clasice cu lemn de esenţă tare de cireș și fag, păstrând specificul şi tradiţia românească.

1995
Anul fondării
AURORA produce o gamă variată de preparate din carne cu o experiență de peste 26 de ani.
260
Angajați
Dispunem de angajati atent selectionați, specializați şi supuşi permanent controalelor medicale.
19
Magazine
Produsele Aurora pot fi găsite în peste 10 orașe.
Valori
Utilizarea materiilor prime și auxiliare de calitate superioară

Animalele vii, porcine și ovine, provin 100% de pe teritoriul României și sunt sacrificate în abatorul propriu. Carcasa de porcine obținută în abatorul propriu este prelucrată în sistem țărănesc, prin pârlire și constituie materia primă din care sunt realizate produsele din carne Aurora “după rețete vechi”. Subprodusele de abator - organe de porc, cap de porc, intestine de porc sunt folosite în etapa de fabricație pentru obținerea produselor de sezon: Toba țărănească, Leber, Caltaboș, Drob, Pate de ficat, Cârnați proaspeți și afumați. Prin metoda proprie de transare sunt realizate piesele de calitate superioară, prin detașarea și fasonarea porțiunilor anatomice (ceafă, cotlet, costită, pulpă de porc, mușchiulet de porc și oaie) necesare pentru obținerea specialităților. Apoi, carnea de lucru este aleasă pentru prepararea cârnaților și salamurilor. Condimentele utilizate pentru aromatizarea preparatelor sunt naturale și sunt preponderent formate din mixuri de cimbru, usturoi, piper, boia de ardei, ardei iute.

Tehnologii
Meșteșugul rețetelor vechi și avantajele noilor tehnologii

Însă doar carnea bună nu e suficientă. Rețetele moștenite în familie și testate de generații sunt urmate cu atenție, folosind o tehnologie modernă care păstrează gustul bun și adăugă savorile pe care le dorim cu toții în preparate. Tehnologia de obținere a produselor Aurora este cea clasică din anii 1965-1980. Maturarea specialităților în baiț din condimente naturale se realizeaza prin imersie, fără injectare. Fabricarea produselor de sezon sunt realizate manual, cu minimă procesare, de o echipă cu îndelungă experiență. Fierberea produselor se realizează clasic in bazine cu apă la foc de lemne, iar pentru etapa de umplere la produsele de sezon se folosesc membrane naturale obținute în abatorul propriu. Afumarea produselor se realizează prin hituire în celule construite din cărămidă cu tiraj natural, iar lemnul folosit la afumare este de esență tare. Se folosește lemn de cireș pentru definitivarea gustului și a aspectului. Toate acestea împreună cu respectarea riguroasă a etapelor, a modului de lucru, a normelor de igienă și siguranța alimentară, oferă clienților produsele AURORA “dupa rețete vechi”.

Produse de calitate
Folosim dintotdeauna cea mai bună carne, selectată cu grijă de la furnizori de încredere locali și certificați pentru că doar așa suntem siguri de ceea ce punem în produsele noastre și, în cele din urmă, de calitatea care ajunge în farfuria dumneavoastră.
Igienă și siguranță alimentară
Respectăm cu strictețe etapele, modul de lucru, normele de igienă și siguranță alimentară, pentru a le oferi clienților noștri produse alimentare sigure.
Gamă variată
Aurora și Bunuț includ o gamă variată de produse, de la semi-preparate, salamuri și produse de sezon, până la carne proaspătă și intestine.
Livrăm la domiciliu
Serviciu de livrare la domiciliu este disponibil pentru Focșani și București.
ISTORIC
Produsele Aurora „după reţete vechi” sunt obţinute după o tehnologie specifică, folosită încă din anii 1965-1980.

1995

  • Anul fondării companiei.

2015

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna alique.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex

2020

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna alique.Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex

Produse aurora la tine acasa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut